Raisis Software Loading
RaisisSoftware Mobile

Estimate your project

Your name

Your email address

Your phone number

Your industry

Tell us about your project

Unknown

1 mo

2 mo

3 mo

4 mo +

< €5,000

€5,000

€10,000

€15,000

€15,000 +

Give us 24 hours

and we'll have your answer already.

We'll prepare your estimation

based on team work hours, timeline and costs.

We'll perform a free code review

to make sure your already existing systems are protected and properly implemented.

RaisisSoftware

    10'
    read

10 motive pentru care afacerea ta are nevoie de un site

in Tehnologie

Chiar dacă poate ai o afacere mică, cu un număr redus de angajați și nu vinzi online, tot ai nevoie de un website. Cum așa? Dacă ai un site, acesta te ajută să nu pierzi clienți în favoarea competitorilor care deja au unul. În plus, ești absolut sigur că nu poți vinde produsele online?

De la pandemia de covid, peisajul comercial s-a schimbat drastic. Sunt milioane de cumpărători online care caută orice, de la cărți și caiete la produse casnice, mobilier și multe altele.

Așadar, în timp ce tu eziți, competitorul tău observă cât de eficient poate fi un website pentru afacerea lor. În acest articol, Raisis Software îți oferă 10 motive pentru care un website este necesar afacerii tale. În final, decizia rămâne a ta.

Dacă am o pagină de Facebook am nevoie și de un site?

Este un lucru des întâlnit, ca afacerile să se bazeze doar pe Facebook sau alte platforme de socializare ca principale canale de publicitate. Acestea asigură câteva avantaje și îți permit să efectuezi cercetări de piață. Cu toate acestea o pagină de Facebook nu poate înlocui site-ul web.

Gândește-te ce s-ar putea întâmpla dacă într-o zi Facebook decide să nu mai sprijine afacerile? Dacă pagina ta de Facebook ar fi singura prezență online, toți clienții și urmăritorii pe care i-ai obținut ar dispărea.

De fapt, nu demult, Facebook a fost inaccesibil la nivel global, ceea ce a cauzat momente de frenzie. Și, în timp ce este puțin probabil ca Facebook să înceteze să sprijine afacerile, nu ai niciun cuvânt de spus în privința schimbărilor pe care Facebook alege să le implementeze. Cu toate acestea, în cazul site-ului, ai control total asupra aspectului și funcționalității acestuia.

Facebook are limite în SEO

Iar acesta ar trebui să fie principalul motiv pentru care pagina de Facebook nu ar trebui să fie singura ta prezență în online.

Unde mergi atunci când vrei să cauți o afacere locală, pe Facebook sau pe Google? Cele 3,5 miliarde de căutări zilnice pe Google arată că majoritatea oamenilor se îndreaptă către motoarele de căutare în loc să folosească rețelele sociale pentru a găsi informații.

Un site de afaceri îți permite să te poziționezi astfel încât oamenii să te găsească când fac căutări referitoare la produsele pe care le vinzi sau serviciile pe care le oferi.

Chiar dacă poți concura ușor cu website-uri mai mari, poți optimiza site-ul pentru căutările locale pentru a atrage o audiență în zona ta.

Un site inspiră mai multă încredere

Un website de afaceri este un simbol al încrederii, iar oamenii cumpără doar de la afaceri pe care le cunosc, le plac și în care au încredere. Deci, deși poate fi mai rapid să creezi o pagină de Facebook, vei putea să ai mai multă autoritate și încredere cu un website de afaceri.

De ce să ai un site pentru afacerea ta

Indiferent dacă ai o afacere mică sau mare, un website de afaceri oferă numeroase avantaje. Iată cele mai semnificative beneficii ale unui website de afaceri:

Un website asigură o imagine reală și unitară, bazată pe manualul de brand, a afacerii tale

Oricine poate crea o pagină de companie pe Facebook; este gratuit și poate fi făcut în câteva secunde. Această barieră redusă de intrare înlătură mult din credibilitatea unei pagini de socializare a afacerii. Clienții nu știu cine se află în spatele unei pagini de Facebook, unde se află și dacă totul este o înșelătorie.

Pe de altă parte, crearea unui website de afaceri nu este gratuită și indică faptul că ești relativ serios în legătură cu afacerea ta. Prin urmare, un website de afaceri conferă un aspect mai profesionist și mai credibil.

Este un pas esențial în parcursul clienților

Un website eficient este locul în care vrei ca audiența ta din diferite canale să ajungă. Pe website îi vei inspira pe potențialii clienți să acționeze. Website-ul este ca un magazin fizic - oamenii trec pe lângă el până intră să vadă ce oferi.

Așadar, chiar dacă nu cumpără ceva la prima vizită, este posibil să cumpere în vizitele ulterioare. În același fel, clienții descoperă afacerea ta prin diferite canale, cum ar fi feed-urile și reclamele de socializare.

Este modalitatea perfectă de a arăta oamenilor cine ești, ce faci și în ce crezi. Așa, ei pot decide dacă îți rămân fideli sau nu.

Un website crește vizibilitatea. Sunt peste 4,5 miliarde de utilizatori activi ai internetului în întreaga lume, iar peste 90% dintre ei accesează internetul prin dispozitive mobile. Fără un website, afacerea ta este practic invizibilă pentru acești oameni.

Este esențial pentru afacerile locale. Mulți proprietari de afaceri mici nu văd nevoia de a investi într-un website de afaceri eficient. Cu toate acestea, în prezent, pierd o sursă incredibilă de venituri. Statisticile următoare arată cât de important este un website pentru o afacere locală: 46% dintre căutările pe Google includ intenție locală, 97% dintre utilizatori folosesc căutările pentru a găsi afaceri locale, 28% dintre utilizatori au cumpărat un produs după o căutare locală, 70% dintre utilizatori vor vizita un magazin pe baza a ceea ce găsesc online.

Unul dintre cele mai bune lucruri la investiția într-un website de afaceri este că acesta continuă să genereze valoare chiar și ani după ce l-ai creat. Atunci când plătești pentru reclame pe social media, potențialii clienți văd anunțurile doar cât timp le rulezi. Dacă nu le văd, va trebui să plătești din nou pentru campania de publicitate.

Pe de altă parte, un website de afaceri oferă un ROI pe termen lung. Chiar dacă nu îți aduce venituri în primul an, ai timp să ajustezi lucrurile până când obții randament.

Crearea unui website este mai ușoară și mai ieftină decât crezi

Mulți proprietari de afaceri refuză să creeze un website deoarece cred că este dificil și costisitor. Cu toate acestea, aceasta nu este adevărat. Niciodată nu a fost mai ușor și mai ieftin să ai un site de înaltă calitate.

Chiar și ca o afacere mică, un website eficient îți permite să concurezi cu „marii jucători” din industria ta. Dacă joci bine cărțile și optimizezi corespunzător website-ul tău, este posibil să depășești site-urile mari și să obții clienți potențiali organic, din motoarele de căutare.

Dacă deja îți surâde ideea unui site pentru afacerea ta, descoperă portofoliul de proiecte Raisis Software și contactează-ne în legătură cu proiectul tău.

Cerasela

Guest Writer

Passionate about writing and social media.

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]

Call us anytime+4 0741 178 064

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]