Raisis Software Loading
RaisisSoftware Mobile

Estimate your project

Your name

Your email address

Your phone number

Your industry

Tell us about your project

Unknown

1 mo

2 mo

3 mo

4 mo +

< €5,000

€5,000

€10,000

€15,000

€15,000 +

Give us 24 hours

and we'll have your answer already.

We'll prepare your estimation

based on team work hours, timeline and costs.

We'll perform a free code review

to make sure your already existing systems are protected and properly implemented.

RaisisSoftware

    10'
    read

Accesează granturile oferite de UE și digitalizează-ți compania cu soluții de tip CRM sau ERP

in Tehnologie

Soluțiile de software de tip CRM sau ERP sunt acum mai accesibile pentru orice antreprenor! Poți accesa fondurile disponibile în cadrul Programului pentru digitalizarea IMM-urilor - PNRR C9 - și poți obține un grant de până la 100.00 de euro/întreprindere.

Conform site-ului mfe.gov.ro „Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de coordonator de reforme și investiții, a publicat corrigendum-ul nr. 3 la ghidul specific pentru apelul de proiecte numărul 1 – Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro pe întreprindere, care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale, aferent Investiției I3 – Scheme de ajutor pentru sectorul privat, din cadrul Componentei C9 – Suport pentru sectorul privat, cercetare, dezvoltare și inovare din Planul Național de Redresare și Reziliență.”

Raisis Software îți oferă soluții digitale unice la problemele cu care se confruntă compania ta.

Pentru că sunt ușor de integrat, soluțiile Raisis Software eficientizează procesele din cadrul companiei în timp ce creează o sinergie perfectă între resursele digitale și cele umane. Poți să vinzi și să intri în legătură cu mai mulți clienți, în timp ce te asiguri că resursele tale digitale sunt funcționale și atractive.

RaisisSoftware poate dezvolta sau recomanda soluții de tip CRM/ERP care sa fie pliabile pe profilul companiei tale.

Echipa noastră a dezvoltat sisteme de gestiune pentru companii de securitate, mentenanță industrială, dealership auto, construcții sau instalații, iar lista nu se oprește aici. Descoperă alte proiecte finalizate de Raisis Software aici: Portofoliu:Raisis Software

**Dezvoltarea de tip CRM și ERP este eligibilă prin programul de digitalizare menționat mai sus, iar Raisis Software este la curent cu cerințele acestui proiect. **

Ce este Programului pentru digitalizarea IMM-urilor - PNRR C9

Cu un buget total de 327,50 milioane euro, acest proiect are drept obiectiv acordarea de granturi din fonduri externe nerambursabile pentru întreprinderile mici, mijlocii și microîntreprinderi pentru digitalizarea activității.

Apelul de proiecte va fi deschis începând cu data de 15.02.2023 până la data de 30.06.2023, iar cererile de finanțare, împreună cu documentele suport se vor încărca în platforma https://proiecte.pnrr.gov.ro/ Evaluarea proiectelor se face în perioada 3 iulie-16 august 2023.

Pentru ce poți utiliza fondurile nerambursabile

Poți utiliza aceste fonduri pentru achiziția și implementarea de soluții software precum CRM sau ERP, achiziționarea de servicii cloud sau SaaS, servicii de consultanță sau instruirea personalului.

Sunt eligibile toate domeniile de activitate non-IT, microîntreprinderile, firmele mici și mijlocii cu până la 250 de angajați și business-urile care pot să suporte minim 10% din cheltuielile eligibile.

Pentru microîntreprinderi, fără cofinanțare, se pot obține între 20.000 și 30.000 euro.

Pentru întreprinderile mici, cu cofinanțare de 10%, se pot obține între 20.000 și 50.000 de euro.

Pentru întreprinderile mijlocii, cu cofinanțare de 10% se pot obține între 20.000 și 100.000 de euro.

Rectificări ale Programului pot fi consultate aici: PNRR: Corrigendum nr. 3 la ghidul specific pentru Apelul de proiecte numărul 1 – Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale

Eficientizează-ți business-ul și obține rezultate uimitoare

Dacă și tu îți dorești să accesezi aceste fonduri, te invităm să ne contactezi. Îți putem fi de folos în analiza informațiilor și identificarea soluțiilor de care ai nevoie pentru înscrierea dosarului.

În plus, cu ajutorul Raisis Software poți avea acces la unele dintre cele mai puternice instrumente digitale, menite să-ți propulseze afacerea și să faciliteze crearea unei relații valoroase între tine și client.

Implementăm soluții de tip CRM și ERP, iar rezultatele obținute de companiile partenere sunt notabile. Te invităm să descoperi soluția noastră CRM aici: Platformă de sistematizare a afacerii de la A la Z

Dacă îți dorești să colaborăm sau să afli informații suplimentare despre serviciile noastre, contactează-ne aici: https://raisissoftware.com/ro/contact

Cerasela

Guest Writer

Passionate about writing and social media.

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]

Call us anytime+4 0741 178 064

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]