Raisis Software Loading
RaisisSoftware Mobile

Estimate your project

Your name

Your email address

Your phone number

Your industry

Tell us about your project

Unknown

1 mo

2 mo

3 mo

4 mo +

< €5,000

€5,000

€10,000

€15,000

€15,000 +

Give us 24 hours

and we'll have your answer already.

We'll prepare your estimation

based on team work hours, timeline and costs.

We'll perform a free code review

to make sure your already existing systems are protected and properly implemented.

RaisisSoftware

    10'
    read

Ce este sistemul CRM și de ce ai nevoie de el

in Tehnologie

CRM-ul este un sistem de management al relațiilor cu clienții și este vital pentru afacerile care își doresc să crească în 2023.

Oamenii de vânzări cu cele mai bune performanțe au declarat că CRM-ul a avut un impact major în rezultatele lor.

În plus, piața de management a relațiilor cu clienții va crește până la 48 de miliarde de dolari la nivel global până anul viitor, spun specialiștii.

Acest instrument puternic de accelerare a afacerii, CRM-ul te ajută să îmbunătățești colaborarea între echipe și să gestionezi și să sincronizezi toate datele. În plus, folosind CRM poți automatiza toate sarcinile zilnice ale echipei tale. Și lista nu se oprește aici.

De ce este un sistem CRM atât de important pentru afacerea ta

Așa cum îți ziceam mai sus, sistemul de management al relațiilor cu clienții gestionează toate informațiile pe care le ai legate de clienți, astfel încât să urmărești drumul cumpărătorului de la început și până la final.

Ai posibilitatea să vezi unde renunță cumpărătorul la achiziție, cum să eficientizezi comunicarea și cum să îmbunătățești gestionarea datelor. Poți utiliza acest sistem ca o bază de date centralizată care să te ajute să întărești relația cu clienții și să partajezi util datele în cadrul companiei.

Ce poate face CRM pentru afacerea ta

1.Centralizezi afacerea în jurul clienților.

În 2022, 52% dintre clienții loiali ai companiilor spuneau că ar cumpăra în continuare de la brandul preferat, indiferent de cât de mult s-ar scumpi serviciile. Acest lucru ne arată că într-o firmă, relația cu clienții trebuie să fie pe primul loc. O platformă CRM este construită ținând cont de experiența clienților, finisând chiar și cele mai mici fisuri care ar putea duce la pierderea lor.

Pentru că aliniezi toate echipele într-o singură direcție, poți centra colectiv obiectivele afacerii în jurul clienților mai ușor, fără să pierzi timp sau energie inutil.

2.Aliniezi toate departamentele din cadrul firmei

Este esențial pentru afacere ca toate departamentele să lucreze în aceeași direcție și să eficientizeze toate etapele prin care trece clientul.

Prin intermediul CRM, echipele partajează date și informații despre client, astfel încât pot lucra unitar. Clientul va avea o experiență agreabilă și lină, dorindu-și să rămână aproape de afacerea ta.

3.Sincronizezi mai ușor datele

Birocrația și sarcinile care consumă timp și energie nu vor mai împiedica creșterea afacerii tale. Sistemele de tip CRM sincronizează toate datele și interacțiunile cu clientul, păstrând absolut tot ce poate fi de folos.

Clientul va avea o experiență personalizată, simțind în afacerea ta un aliat uman și de ajutor.

4.Automatizezi sarcinile echipei tale

Prin intermediul CRM poți automatiza sarcinile, scăpând de task-urile redundante, obositoare și care consumă energie și timp. Aici includem și comunicarea ulterioară cu clientul, secvențe de email, conversații chat box sau rapoarte.

Cu ajutorul CRM poți crea fluxuri de lucru și poți simplifica comunicarea cu clientul

Da, e fix așa cum pare. Cu CRM nu ai decât de câștigat. Sistemul te ajută să organizezi mai bine procesele de vânzări, de marketing și de servicii.

În plus, CRM-ul se integrează perfect cu canalele prin care comunică clienții tăi, implicându-i în afacere prin chat, email sau rețele sociale.

Practic, CRM devine un motor de mare putere pentru afacerea ta. Dacă și pentru tine creșterea afacerii este unul dintre obiective, te invităm să afli cum să-ți sistematizezi afacerea de la A la Z, folosind sistemele CRM construite de Raisis Software.

Raisis Software îți oferă o perioadă de testare gratuită de 14 zile, timp în care poți afla cum poți gestiona procesele din companie, rezultând în echipe puternice, clienți mulțumiți și profitabilitate sporită. Mai multe află de aici: Platformă de sistematizare a afacerii de la A la Z

Cerasela

Guest Writer

Passionate about writing and social media.

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]

Call us anytime+4 0741 178 064

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]