Raisis Software Loading
RaisisSoftware Mobile

Estimate your project

Your name

Your email address

Your phone number

Your industry

Tell us about your project

Unknown

1 mo

2 mo

3 mo

4 mo +

< €5,000

€5,000

€10,000

€15,000

€15,000 +

Give us 24 hours

and we'll have your answer already.

We'll prepare your estimation

based on team work hours, timeline and costs.

We'll perform a free code review

to make sure your already existing systems are protected and properly implemented.

RaisisSoftware

    10'
    read

Ce este un sistem ERP și cum poate fi util pentru compania ta

in Tehnologie

ERP este un acronim pentru Enterprise Resource Planning și se referă la un sistem care gestionează partea de afaceri a companiei tale - de la sistemul financiar la gestionarea stocurilor, HR și multe altele.

Este unul dintre cele mai importante instrumente pe care le poate avea o afacere pentru a o ajuta să se dezvolte. Dacă vrei să afli mai multe despre sistemul ERP și cum îți poate crește afacerea, citește articolul acesta până la final. Vei afla:

  • Ce este un sistem ERP?
  • De ce ar trebui să investești într-un sistem ERP?
  • Ce includ beneficiile sistemelor ERP?
  • Semne că ar trebui să investești într-un sistem ERP

Ce este un sistem ERP?

Planificarea resurselor întreprinderii (ERP) este un termen care se referă la capacitatea unei companii de a-și gestiona resursele - oamenii, tehnologia și procesele care alcătuiesc operațiunile sale.

Scopul unui sistem ERP este de a oferi vizibilitate completă asupra proceselor organizației, astfel încât aceasta să poată rămâne competitivă pe piața globală actuală.

Sistemele ERP sunt concepute pentru a ajuta companiile să-și gestioneze operațiunile de afaceri prin automatizarea sarcinilor manuale și furnizarea de informații de la toate departamentele într-un singur loc.

Acest lucru se întâmplă datorită unor serii de funcții:

Finanțe: Îți permite să vezi zilnic performanța financiară a companiei. Poți vedea câți bani câștigi sau pierzi pe baza cifrelor de vânzări și a cheltuielilor.

Resurse umane: Îți permite să gestionezi toate informațiile angajaților într-un singur loc. Poți vedea când au fost angajați, ce salariu și ce performanță au. Practic, tot ce ai nevoie să știi despre ei.

Supply Chain Management: Te ajută să urmăreșticomenzile de la furnizori, precum și expedițiile între locații din cadrul propriei organizații, astfel încât să nu existe întârzieri pe parcurs.

Un sistem ERP poate fi la fel de simplu ca un singur program software sau poate cuprinde toate aspectele operațiunilor unei organizații, de la producție la contabilitate. Este menit să ofere un mijloc eficient de a gestiona toate aspectele afacerii - de la procesarea comenzilor și controlul stocurilor până la salarizare și resurse umane.

Ce includ beneficiile sistemelor ERP

Costuri reduse. Sistemele ERP reduc numărul de procese manuale, ceea ce reduce nevoia de resursă umană. Aceasta înseamnă că poți reduce și costurile cu forța de muncă și poți îndrepa energia către creșterea profitabilității.

Precizie îmbunătățită. Deoarece toate datele tale sunt stocate într-un singur loc, poți urmări mai ușor nivelurile de inventar, comenzile clienților și alte valori cheie.

Vânzări crescute. Informații mai precise înseamnă un serviciu mai bun pentru clienți, care poate duce la creșterea vânzărilor în timp.

Vizibilitate mai bună asupra operațiunilor. Cu acces în timp real la date din cadrul departamentelor, managerii pot lua decizii mai bune despre unde să-și concentreze eforturile pentru a maximiza productivitatea și profiturile.

Semne că ai nevoie de un sistem ERP

Primul semn este dacă ai mai mult de cinci angajați. Dacă ai cinci sau mai puțini angajați, atunci costul implementării unui sistem ERP poate să nu merite pentru afacerea ta. Cu toate acestea, dacă ai un număr mai mare de angajați și încă utilizezi un sistem manual, atunci e timpul să iei în considerare implementarea unui sistem ERP.

Un alt semn care indică faptul că afacerea ta ar trebui să ia în considerare implementarea unui sistem ERP este dacă îți extinzi operațiunile. Dacă vrei să deschizi un nou punct de lucru, atunci trebuie să ai un sistem de contabilitate solid, astfel încât toate locațiile să poată fi pe aceeași pagină cu gestionarea financiară și a stocurilor.

Un al treilea semn este dacă există erori în procesele de raportare sau de contabilitate. Atunci când erorile apar în mod repetat de-a lungul timpului, ele pot cauza pierderi semnificative de venituri și pot face dificilă ținerea evidenței cheltuielilor și veniturilor în diferite perioade de timp de-a lungul anului.

Raisis Software îți poate fi de folos cu implementarea sistemului potrivit pentru afacerea ta

Suntem o companie de software din Suceava, cu o echipa profesionista, care te poate ajuta sa afli mai multe despre ERP și despre cum îți poate aduce beneficii.

Am dezvoltat sisteme ERP pentru numeroși clienți, iar portofoliul nostru este cea mai solidă dovadă în acest sens. De asemenea, am dezvoltat și alte soluții pentru alte companii precum și soluții personalizate pentru nevoile fiecărui client.

Oferim o gamă completă de servicii de la consultanță până la implementarea sistemelor ERP:

Servicii de consultanță – vom analiza nevoile companiei tale și vom dezvolta o strategie eficientă pentru creșterea companiei. De asemenea, îți sugerăm cea mai potrivită soluție tehnologică (ERP sau orice alt sistem).

Implementare - ne vom asigura că implementarea decurge fără probleme și că toate caracteristicile sunt utilizate în mod corect de către angajații tăi. Consultanții noștri vor fi disponibili în faza de implementare, astfel încât să poată răspunde la orice întrebări sau nelămuriri care ar putea apărea în această perioadă.

Software-ul ERP poate fi complicat și intimidant la prima vedere, dar nu trebuie să fie așa. Atât timp cât ai o echipă bună în spate, poți folosi cu ușurință un astfel de software și te poți bucura de toate beneficiile pe care le aduce.

Dacă și tu îți dorești o afacere prosperă, în pas cu tehnologia, contacteză-ne pentru a găsi cea mai bună soluție pentru tine.

Cerasela

Guest Writer

Passionate about writing and social media.

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]

Call us anytime+4 0741 178 064

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]