Raisis Software Loading
RaisisSoftware Mobile

Estimate your project

Your name

Your email address

Your phone number

Your industry

Tell us about your project

Unknown

1 mo

2 mo

3 mo

4 mo +

< €5,000

€5,000

€10,000

€15,000

€15,000 +

Give us 24 hours

and we'll have your answer already.

We'll prepare your estimation

based on team work hours, timeline and costs.

We'll perform a free code review

to make sure your already existing systems are protected and properly implemented.

RaisisSoftware

    10'
    read

CRM: sistemul care poate face diferența dintre succes și eșec

in Tehnologie

Dacă vrei să-ți transformi afacerea dintr-una care doar supraviețuiește într-una care prosperă, CRM este răspunsul. Acum când concurența e mai prezentă și mai aprigă ca oricând și clienții au așteptări din ce în ce mai mari, implementarea unui sistem de management al relațiilor cu clienții face diferența dintre succes și eșec.

În acest articol vei găsi informații despre ce înseamnă un sistem CRM potrivit pentru afacerea ta, cum poți colabora cu o agenție de software și ce înseamnă implementarea CRM.

Ce este CRM - sistemul de management al relațiilor cu clienții?

La bază, CRM-ul este un sistem care ajută companiile să gestioneze interacțiunea și relațiile cu clienții - actuali și potențiali. Scopul principal pe care îl are este să simplifice procesele, să îmbunătățească relațiile de afaceri și retenția publicului țintă și să crească vânzările.

Practic, CRM-urile stochează informații despre clienți, cum ar fi date de contact, preferințe, istoricul de interacțiuni, și oferă astfel o privire de ansamblu asupra relațiilor dintre companie și client.

Sunt gândite să te ajute să gestionezi toate proiectele într-un singur loc. De la administrare integrală a proceselor de vânzări, la monitorizare și pontaj angajați și administrarea procedurilor de lucru, un CRM se ocupă de tot.

De ce CRM?

Faptul că poți centraliza datele clienților înseamnă că poți să personalizezi ofertele pe care le faci și întreaga relație, ceea ce duce la un nivel de satisfacție crescut al clienților și la fidelizarea acestora.

În plus, analizele detaliate pe care un astfel de sistem le furnizează legat de comportamentul clienților și de vânzări, îți permite să iei decizii de afaceri informate. Iar automatizarea în sine te ajută să economisești timp prețios, permițându-ți ție și echipei tale să vă focusați pe sarcinile valoroase.

Cum știi care sistem CRM este potrivit pentru afacerea ta

Pentru că sunt numeroase posibilități pe piață, alegerea sistemului potrivit poate părea descurajantă. Totuși, dacă urmezi pașii următori, procesul este mai ușor de gestionat.

Identifică nevoile pe care le are afacerea ta. Ce problemă vrei să rezolve CRM-ul? Fie că e îmbunătățirea comunicării sau automatizarea proceselor de vânzare și generarea de rapoarte, înainte de a alege un sistem de management, este important să ai o imagine clară asupra obiectivelor tale.

Evaluează caracteristicile. După ce știi care sunt nevoile pe care vrei să le rezolve, evaluează caracteristicile care pot răspunde acestor nevoi. Dacă vrei să pui pe primul loc comunicarea cu clienții, ai nevoie de un CRM cu funcționalități de gestionare a campaniilor și de email marketing.

Funcționalitatea. Un sistem CRM poate să aibă sute de funcționalități, dar dacă este greu de utilizat, nu faci decât să pierzi timp cu el încercând să-l înțelegi. Alege un sistem ușor de înțeles, care este intuitiv și are asigură faptul că echipa ta se va adapta rapid schimbării.

Analizează și costurile. În deciziile de afaceri, bugetul este întotdeauna un factor important. Compară costurile de achiziție și ia în considerare și costurile de implementare și întreținere pe termen lung.

Testează. Înainte de decizia finală, testează CRM-urile care ți-au atras atenția. Vei vedea cum funcționează sistemul în practică și dacă se potrivește cu fluxul de lucru pe care îl aveți la firmă.

Ai nevoie de un sistem CRM pentru afacerea ta? Doar dă-ne un mesaj

Implementarea unui sistem CRM poate fi o sarcină complexă, mai ales pentru afacerile care nu au o echipă internă de IT. La Raisis Software îți oferim consultanță personalizată, ajutându-te să alegi sistemul CRM care se potrivește cu nevoile afacerii tale și cu obiectivele pe care le-ai hotărât.

Mai mult, personalizăm și integrăm CRM-ul în infrastructura existentă a afacerii tale, asigurându-ne că tranziția e cât se poate de lină. Dacă vrei să îmbunătățești relațiile cu clienții, să eficientizezi procesele și să crești vânzările, merită efortul de a implementa un CRM.

Procesele pe care le abordăm la RaisisSoftware sunt eficiente și simple, astfel încât echipa ta să se adapteze rapid oricărei schimbări. Concentrează-te pe ce contează cu adevărat: creșterea afacerii tale.

Suntem aici ca procesele tale interne să devină flawless și ca orice interacțiune pe care o ai cu clientul să fie una în beneficiul afacerii tale. Doar intră pe site, la secțiunea Contact și spune-ne care sunt obiectivele tale. Unul dintre colegii noștri răspunde în cel mai scurt timp, oferindu-ți cea mai bună soluție de management al relațiilor cu clienții.

Cerasela

Guest Writer

Passionate about writing and social media.

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]

Call us anytime+4 0741 178 064

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]