Raisis Software Loading
RaisisSoftware Mobile

Estimate your project

Your name

Your email address

Your phone number

Your industry

Tell us about your project

Unknown

1 mo

2 mo

3 mo

4 mo +

< €5,000

€5,000

€10,000

€15,000

€15,000 +

Give us 24 hours

and we'll have your answer already.

We'll prepare your estimation

based on team work hours, timeline and costs.

We'll perform a free code review

to make sure your already existing systems are protected and properly implemented.

RaisisSoftware

    10'
    read

RaisisSoftware pășește în viitorul universului digital la Gitex Global WEB 3.0

in Tehnologie

Software Development Romanian Delegation Gitex Dubai

”Alături de tine în era digitală” este motto-ul nostru și pentru că ne place să ne ținem de cuvânt și să vă ținem la curent cu cele mai noi știri și descoperiri din domeniul IT, avem deosebita plăcere să vă anunțăm participarea echipei noastre ca și expozant în cadrul delegației României, la cel mai mare eveniment din lume dedicat dezvoltatorilor și comunității de tehnologie, Gitex Global Web 3.0.

GITEX GLOBAL reunește cele mai influente ecosisteme din lume care promovează afacerile, economia, societatea și cultura prin puterea inovației, iar în 2022 evenimentul va avea loc in perioada 10 – 14 octombrie la Dubai World Trade Center.

Anul acesta printre noile și incredibilele lansări și dezvoltări de ultimă oră în materie de 5G, Inteligență artificială, Cloud & Edge, Cybersecurity, Fintech, Blockchain, Data Analytics și Smart Cities, se numără și Programarea, Xverse și Sustenabilitatea.

În cele 5 zile ale evenimentului, RaisisSoftware, în calitate de expozant, din cadrul delegației României, va avea ocazia să facă cunoștință cu peste 5.000 de lideri și inovatori din cadrul unor companii și startup-uri din domeniul tehnologiei. Vor fi peste 500 de ore de discuții, în 14 conferințe, susținute pe scară ierarhică cât și peste 15 ateliere tehnice și de afaceri extrem de captivante. Vom putea intra în contact cu întreprinderi și startup-uri tehnologice globale din peste 170 de țări și cu peste 400 dintre cei mai activi investitori, și nu în ultimul rând, vom asista la invenții și soluții tehnologice revoluționare prezentate pentru prima dată în regiune.

Dacă v-am făcut curioși și vă doriți să participați alături de noi la cel mai mare și mai cuprinzător târg de tehnologie din economia digitală globală ce reunește șapte comunități într-un ecosistem impresionant în Dubai: întreprinderi tehnologice, guverne, startup-uri, investitori, programatori, mediul academic și cel al tineretului, puteți obține o întâlnire cu echipa noastră accesând link-ul de mai jos.

Apasă aici pentru a stabili o întâlnire cu echipa RaisisSoftware

Raisis Software Headquarters

Despre RaisisSoftware

RaisisSoftware este o agenție de dezvoltare software cu sediul în Suceava, înființată în anul 2019, care într-un timp relativ scurt a evoluat într-o companie puternică, formată din oameni tineri, motivați și ambițioși.

Misiunea noastră este aceea de a ne implica în eficientizarea proceselor interne ale unei companii, precum și să îmbunătățim prezența și vizibilitatea lor în mediul online, printr-o serie completă de soluții personalizate.

În cei trei ani de când activăm în domeniul IT atât în România cât și la nivel global, am realizat aplicații web personalizate atât pentru start-up-uri cât și pentru companii mici și mijlocii, ajutându-i pe managerii acestora să își optimizeze procesele interne prin soluții digitale personalizate (platforme de gestiune precum CRM-uri/ERP-uri/WHM-uri personalizate, site-uri de prezentare, magazine online, aplicații mobile).

Echipa noastră este formată din programatori React JS, Node JS, Manageri de Proiect, Designeri și Web Designeri extrem de pregătiți pentru a vă fi alături în toate stagiile proiectului, de la analiza specificațiilor, proiectarea și crearea design-ului platformei până la dezvoltarea și mentenanța acestuia. Dacă vă doriți să aveți o imagine puternică a afacerii dvs. în mediul online sau sunteți în căutarea unui dezvoltator de aplicații web, website-uri de prezentare, magazin online pentru compania dumneavoastră, raisissoftware.com vă stă la dispoziție și vă promite servicii de calitate realizate de către o echipă de profesioniști.

Nu ezitați să ne contactați prin e-mail la [email protected] sau accesând website-ul nostru www.raisissoftware.com.

Razvan

CEO

Founder and CEO of RaisisSoftware

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]

Call us anytime+4 0741 178 064

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]