Raisis Software Loading
RaisisSoftware Mobile

Estimate your project

Your name

Your email address

Your phone number

Your industry

Tell us about your project

Unknown

1 mo

2 mo

3 mo

4 mo +

< €5,000

€5,000

€10,000

€15,000

€15,000 +

Give us 24 hours

and we'll have your answer already.

We'll prepare your estimation

based on team work hours, timeline and costs.

We'll perform a free code review

to make sure your already existing systems are protected and properly implemented.

RaisisSoftware

    10'
    read

Ghid Complet: Noile scheme de design: Isomorphic dashboards.

in Tehnologie

Isomorphic dashboards reprezintă cea mai puternică modalitate de a avea putere absolută asupra site-ului. Fără să exagerăm, acest tip de tablouri de bord sunt parte a unui cadru complet pentru dezvoltarea de aplicații web, oferind clienților tăi toate posibilitățile la care s-ar putea gândi.

De mulți ani designul nu mai este văzut ca un moft al afacerii, ci ca o parte importantă din strategia de brand. Oamenilor le plac lucrurile utile și atractive în același timp. De aceea, un site bine pus la punct este ca un motor pentru afacere. Poate să dea un boot la orice: de la experiența utilizatorului și până la numărul de vânzări.

Un studiu realizat recent arată că atenția oamenilor a scăzut cu 4 secunde din anii 2000. Azi, nivelul de atenție este maxim timp de 8-9 secunde. Chiar dacă diferența nu pare mare, gândește-te ce imagine are un site care se încarcă într-o secundă și ce imagine are cel care se încarcă în 5 secunde.

Și-apoi, chiar dacă viteza site-ului este una excepțională, oamenii vor părăsi imediat pagina ta dacă informațiile de care au nevoie nu sunt puse acolo unde s- ar aștepta, dacă procesul de cumpărare este greoi sau dacă întregul design arată urât. Da, utilizatorii au devenit mai pretențioși. Însă și opțiunile lor sunt aproape nelimitate, așa că pot oricând să cumpere de la concurență.

Designul unui site este o parte din strategia de brand, așa că este important să-i acorzi atenția necesară.

De ce este designul atât de important pentru o afacere?

Designul este cel puțin la fel de important ca ad-urile pe care le faci pe Google sau pe Facebook. Dacă aceste aduri îți aduc oamenii pe site, designul și UX-ul îi fac să cumpere. E ca o echipă care joacă bine doar dacă fiecare jucător este pregătit pentru poziția sa. Site-ul fiind locul în care vinzi și prezinți produsul, designul ar trebui să fie fără pată și să prezinte utilizatorilor un loc în care fiecare acțiune este logic și fiecare buton de acțiune este la locul lui. Fără să deranjeze sau să încurce vizual.

Studiile arată că majoritatea oamenilor și-au făcut o părere despre cine ești, ce vinzi și cât de bun este produsul tău în maxim 8 secunde de când au intrat pe site. Practic, ai 8 secunde la dispoziție să-i spui clientului tău tot ce trebuie să știe despre tine.

Isomorphic dashboards. Noile scheme de design care impresionează clientul și-ți ușurează treaba.

Oamenii din IT pot sta luni întregi să construiască un site, să gândească un design și să construiască un tablou de bord util. Totuși, la final, chiar și cele mai mici modificări pot da totul peste cap. Ca să nu se întâmple asta și să ai mână liberă asupra modificărilor pe care le dorești, Raisis Software folosește tablourile de bord izomorfice. Fie că vrei să actualizezi date, să extragi date sau să schimbi modalități de lucru, poți oricând să faci asta. Isomorphic dashboards este viitorul designului, fără să exagerăm. Acest tip de tablouri permit utilizatorilor finali să rearanjeze și să reordoneze datele, să adauge widget-uri pe site și să filtreze informația personal. Practic, ei pot crea un tablou de bord personalizat, ca să obțină informații mai repede și mai eficient.

Pentru că utilizatorii finali își doresc o experiență personală și care să le ofere șansa să preia controlul, tablourile de bord izomorfice facilitează acest lucru.

Mai mult, poți crea biblioteci, poți rearanja widgeturi sau poți să editezi funcționalități. Această metodă nu face decât să ușureze munca, oferind clienților un produs final de excepție, pentru care sigur îți vor mulțumi.

Raisis Software are un departament dedicat pentru design UI și UX, branding, social media managing și marketing. Echipa noastră, specializată în web design și marketing îți aduce rezultate scalabile și care se cunosc în afacerea ta.

Practic, îți oferim toată gama de servicii de care ai nevoie pentru a fi în mediul online și pentru a avea o prezență profesionistă și fără pată.

Intră pe raisissoftware.com și descoperă proiectele de design pe care le-am finalizat, dar și gama noastră de servicii.

Cerasela

Guest Writer

Passionate about writing and social media.

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]

Call us anytime+4 0741 178 064

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]