Raisis Software Loading
RaisisSoftware Mobile

Estimate your project

Your name

Your email address

Your phone number

Your industry

Tell us about your project

Unknown

1 mo

2 mo

3 mo

4 mo +

< €5,000

€5,000

€10,000

€15,000

€15,000 +

Give us 24 hours

and we'll have your answer already.

We'll prepare your estimation

based on team work hours, timeline and costs.

We'll perform a free code review

to make sure your already existing systems are protected and properly implemented.

RaisisSoftware

    10'
    read

Web Summit 2023: unul dintre cele mai așteptate evenimente la nivel global

in Tehnologie

Fiecare an adună în același loc inovatori, antreprenori, investitori și entuziaști ai tehnologiei din toate colțurile globului pentru Web Summit, un eveniment recunoscut ca fiind unul dintre cele mai semnificative și influente evenimente tehnologice din lume.

Într-un cadru plin de tehnologii revoluționare și disruptive, Web Summit este mai mult decât o conferință - este un centru de inspirație, colaborare și gândire outside the box.

Raisis Software: Prezent la Web Summit

Suntem entuziasmați să anunțăm că Raisis Software va participa la Web Summit în perioada 13-16 noiembrie, ca expozanți la standul României în cadrul summit-ului.

Cu originile sale în Dublin, Irlanda, în 2009, Web Summit a câștigat rapid notorietate și a crescut în așa măsură încât a fost nevoit să își schimbe locația inițială, mutându-se la Lisabona, Portugalia, în 2016.

De la începuturile sale, summit-ul a fost cadrum perfect de manifestare a ideilor proaspete și un teren de joacă pentru concepte ce modelează viitorul.

De la startup-uri care își prezintă soluțiile până la giganți din industrie care discută despre viitorul tehnologiei, Web Summit oferă ceva pentru toată lumea în domeniul tehnologiei.

Ce se întâmplă în cadrul Web Summit?

De la formatori de opinie și până la CEOs celebri și lideri care dezbat teme tehnologice, lista invitaților de la Lisabona este întotdeauna impresionantă și atrăgătoare. Printre invitații și speakerii din acest an se numără:

Dario Amotei, Co-founder & CEO Anthropic Garry Tan, CEO & President at Y Combinator Amy Poehler, Comedian Assaf Rappaport, Co-founder & CEO at Wiz Margrethe Vestager, EVP: A Europe Fit for the Digital Age at European Commission Robert Habeck, Vice Chancellor at Germany

Dacă evenimentul este unul de interes pentru tine, pe siteul websummit.com găsești lista completă a speakerilor și invitaților la Web Summit.

Expoziție pentru Startup-uri. Web Summit nu este dedicat doar giganților din industrie. Numeroase startup-uri au ocazia să își prezinte ideile, adesea ducând la investiții semnificative și parteneriate. Programul ALPHA al summit-ului, de exemplu, oferă o platformă pentru startup-urile în stadiu incipient să își prezinte inovațiile.

Networking. Cu participanți din diferite industrii, țări și profesii, potențialul de networking este imens. Evenimente dedicate din cadrul summit-ului, precum Night Summit, facilitează networking-ul într-un mediu mai informal și relaxat.

Scene Tematice. De-a lungul anilor, Web Summit s-a dezvoltat pentru a include mai multe scene, fiecare dedicată unor teme specifice. Indiferent dacă ești interesat de inteligența artificială, sustenabilitate, fintech sau tehnologie medicală, există un spațiu dedicat pentru discuții și prezentări detaliate.

În plus, una dintre temele constante ale evenimentului Web Summit este potențialul tehnologiei de a genera schimbări pozitive. Discuțiile se axează adesea pe folosirea tehnologiei în scopuri sociale, de sustenabilitate și pentru promovarea bunăstării globale.

Impactul Web Summit

Mai presus de entuziasmul de moment al evenimentului, Web Summit are efecte pe termen lung asupra industriei tehnologice.

Prin oferirea de platforme pentru startup-uri, summit-ul încurajează inovația, împingând limitele a ceea ce este posibil. Dezbaterile din cadrul evenimentului stabilesc adesea tonul pentru direcția în care se îndreaptă diversele sectoare tehnologice în anul următor. Web Summit reprezintă o dovadă a naturii în continuă evoluție și dinamică a industriei tehnologice. Încapsulează spiritul inovației și potențialul nelimitat pe care tehnologia îl deține pentru viitor.

Fie că ești un profesionist experimentat în domeniul tehnologiei, un investitor sau doar o minte curioasă, Web Summit promite o explorare profundă în lumea zilei de mâine.

Raisis Software va participa la Web Summit în perioada 13-16 noiembrie în cadrul programului pentru startup-uri. Te invităm și te așteptăm la standul nostru!

Cerasela

Guest Writer

Passionate about writing and social media.

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]

Call us anytime+4 0741 178 064

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]