Raisis Software Loading
RaisisSoftware Mobile

Estimate your project

Your name

Your email address

Your phone number

Your industry

Tell us about your project

Unknown

1 mo

2 mo

3 mo

4 mo +

< €5,000

€5,000

€10,000

€15,000

€15,000 +

Give us 24 hours

and we'll have your answer already.

We'll prepare your estimation

based on team work hours, timeline and costs.

We'll perform a free code review

to make sure your already existing systems are protected and properly implemented.

RaisisSoftware

    10'
    read

Cum este mai eficientă o aplicație web decât una mobilă

in Tehnologie

Lumea se schimbă cu o viteză uimitoare iar afacerile trebuie să țină pasul, dacă își doresc creștere continuă și succes. Nevoia de a dezvolta o aplicație web este tot mai mai intens resimțită, mai ales că cele mai multe afaceri își desfășoară o bună parte din activitate online.

Ce este o aplicație web

Aplicația web funcționează pe absolut orice fel de dispozitiv, adaptându-se instant, fie că vorbim despre telefon, tabletă sau laptop. Chiar dacă pare a semăna cu un site web responsive, această aplicație este net diferită de un site tradițional sau de o aplicație mobilă.

Nu trebuie descărcată, este receptivă și este accesată prin intermediul browserului de internet. Dacă ți se pare că este un mod futuristic și versatil de creare a aplicațiilor, chiar așa și este.

Aplicațiile web arată bine pe orice dispozitiv, chiar și de pe telefon și nu au nevoie de actualizări sau de alte descărcări, pentru că se actualizează automat.

Tehnic, aplicațiile web au tehnologii uzuale de tip front-end și back-end. Se utilizează JavaScript, CSM, HTML, Ruby sau Python. De exemplu, la Raisis Software folosim ultimele tehnologii din industrie, precum React JS și Node JS.

Cum e mai avantajoasă o aplicație web

Aplicațiile web au devenit cea mai bună metodă de a spori experiența utilizatorului, fie că aceștia petrec timp pe telefon sau pe laptop. Azi, când multe locuri de muncă sunt remote, iar telefoanele și laptopurile sunt intime pentru om, o afacere are nevoie să fie peste tot unde este clientul său.

Uite cum te poate ajuta o aplicație web

Este mai versatilă. Așa cum îți scriam mai sus, aplicația web poate fi accesată de pe telefon, tabletă sau laptop. Se adaptează instant, fără să afecteze experiența clientului.

Pot fi accesate indiferent de sistem. Dacă ai acces la internet, poți accesa aplicația web indiferent că ai sistem de operare IOS, Android sau altele.

Sunt comode pentru utilizator. Nu trebuie descărcate și instalate și nu au nevoie de actualizări. Unii oameni pur și simplu nu vor aplicații noi în telefon sau nu au spațiu pentru actualizări.

Îți duc mai mulți clienți. Statisticile arată că doar 21% dintre oameni folosesc doar aplicațiile mobile sau doar laptopul. Cei mai multi sunt prezenți pe toate dispozitivele.

Sunt mai avantajoase pentru tine. Dacă vrei un site web și o aplicație separat, ai nevoie de cel puțin dublu de resurse: bani, timp, oameni.

Și-apoi, ca o aplicație să fie prezentă atât în Google Play cât și App Store, este nevoie de două versiuni ale acesteia. Practic, plătești de cel puțin 3 ori mai mult, când ai putea să le ai pe toate la un loc, optând pentru o aplicație web.

În plus, aplicațiile web nu ocupă nici un fel de spațiu și sunt mult mai sigure. Nu vei mai avea probleme legate de pirații de software sau hackerii care vor să-ți spargă site-ul.

Dacă ai o afacere, fie matură sau la început de drum, este mai avantajos să-ți creezi aplicație web, pentru că vei avea costuri mai puține. Nu vei plăti asistență sau întreținere, iar consumatorul final nu va fi nevoit să plătească abonament sau alte taxe.

Exemple de aplicații web cu care sigur te-ai întâlnit sunt și Google Docs, Notion sau Salesforce.

Cel mai mare avantaj pentru tine este că aplicațiile web pot fi accesate de oriunde, astfel că toată echipa este conectată la sistemul de management operațional al companiei.

La Raisis Software creăm aplicații web de tip WMS, CRM, ERP sau SaaS folosind ultimele tehnologii din industrie (React JS și Node JS). Doar așa ne asigurăm că atât experiența ta ca și companie cât și experiența utilizatorului este cea mai bună.

Dacă îți dorești o aplicație scalabilă pentru business-ul tău, poți opta și pentru o aplicație de tip Saas, folosite în special de start-up-uri. Raisis Software are experiență și în crearea unor astfel de aplicații web, astfel că, în funcție de ideea pe care o ai și pe care vrei să o pui în aplicație, îți oferim cele mai bune soluții personalizate.

Mai multe despre serviciile noastre găsești aici:www.raisissoftware.com

Cerasela

Guest Writer

Passionate about writing and social media.

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]

Call us anytime+4 0741 178 064

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]