Raisis Software Loading
RaisisSoftware Mobile

Estimate your project

Your name

Your email address

Your phone number

Your industry

Tell us about your project

Unknown

1 mo

2 mo

3 mo

4 mo +

< €5,000

€5,000

€10,000

€15,000

€15,000 +

Give us 24 hours

and we'll have your answer already.

We'll prepare your estimation

based on team work hours, timeline and costs.

We'll perform a free code review

to make sure your already existing systems are protected and properly implemented.

RaisisSoftware

    10'
    read

Cum să dezvolți o strategie UX (user experience) eficientă pentru site-ul tău

in Tehnologie

Succesul unui site este stabilit de către utilizatorii finali, însemnând clienții tăi. Însă în momentul în care există peste 400 de milioane de site-uri active, este greu să implementezi o strategie UX (experiența utilizatorului sau User Experience care să fie potrivită și care să capteze atenția. Să mai spunem că utilizatorul decide ce părere are despre afacerea ta în primele 5-10 secunde de când a intrat pe site?

Experiența utilizatorului e crucială în succesul unui site, fără îndoială. La Raisis Software toate eforturile noastre de proiectare pun pe primul loc experiența utilizatorului.

Cu toate că, acum câțiva ani, eforturile erau concentrate asupra vitezei de încărcare, acum site-urile au nevoie de planuri de strategie, astfel încât eficiența și impactul conținutului să-i țină pe utilizatori ancorați.

Ce este experiența utilizatorului

Atunci când intri pe un site, îți dorești să se încarce rapid, să îți prezinte într-un mod atractiv informația de care ai nevoie, să fie intuitiv, să găsești rapid ce îți dorești, să arate bine…Cert este că utilizatorii au nevoie de o experiență integrantă. Cu cât experiența lor e mai bună, cu atât site-ul tău va genera mai multe conversii.

O strategie pentru experiența utilizatorului presupune identificarea acelor caracteristici care au un impact major asupra experienței, care funcții sunt cele mai accesate și de ce, care este momentul când utilizatorul părăsește site-ul și cum poate tehnologia să îndeplinească toate aceste funcții. În practică, tot ce facem noi este să combinăm obiectivele afacerii tale cu nevoile utilizatorilor tăi, astfel încât să abordăm preocupările potrivite atunci când este nevoie.

Google ia în considerare viteza site-ului ca parte a analizei unui site, însă viteza nu e singura care oferă o experiență bună. Peste 20% dintre utilizatori spun că cea mai mare nemulțumire sunt elementele care nu se afișează corect, erorile, link-urile întrerupte sau elementele care se mișcă aleatoriu.

Așadar, oricât de bine s-ar încărca site-ul tău, nu e suficient să îndeplinești eforturile utilizatorilor, cu atât mai puțin să îi faci să rămână aproape de tine.

Cum să îmbunătățești experiența utilizatorului:

Cele mai multe site-uri din zona noastră ratează obiectivul când vine vorba despre o experiență autentică a utilizatorului. Multe eforturi depuse de firmele de software se pierd în crearea aspectului și viteza de încărcare, pierzând din vedere factori vitali. Așadar, multe eforturi de experiență a utilizatorilor pe care le vedem sunt doar e suprafață, fără un substrat real sau o intenție conștientă de îmbunătățire.

Ce facem noi pentru a-ți îmbunătăți UX-ul pe site?

La Raisis Software analizăm eforturile actuale de pe site, cu scopul de a afla ce funcționează, ce nu și care sunt schimbările prioritare.

Ulterior, identificăm obiectivele specifice. În funcție de rezultatele pe care le obținem la pasul anterior, vizăm schimbările de amploare la nivel de caracteristici și funcții ale site-ului tău. Testăm și implementăm soluțiile potrivite, în timp ce analizăm și supervizăm feedbackul utilizatorilor și calitatea site-ului.

Impactul eforturilor de UX și rezultatele strategiei se vor vedea în valorile și indicatorii cheie ai site-ului. Spre exemplu, vei avea mai mult trafic pe anumite pagini, crește impactul campaniilor de email marketing, cresc vânzările, iar consumatorii petrec mai mult timp pe site.

Deși poate fi imposibil să rezolvi toate problemele de UX, cu o echipă pregătită în spate, site-ul tău va întâlni așteptările clienților, iar afacerea ta va fi din nou pe calea creșterii susținute.

Evaluând în mod regulat condițiile site-ului actual, poți eficientiza fiecare acțiune și poți crește rentabilitatea investiției totale. Descoperă cum putem să-ți îmbunătățim site-ul și ce servicii îți punem la dispoziție, contactându-ne la [email protected] sau la numărul de telefon: 0741 178 064

Cerasela

Guest Writer

Passionate about writing and social media.

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]

Call us anytime+4 0741 178 064

Need further help?
We've got you covered

Send us any question at the following email:
[email protected]